fbpx

Locatiemanager Woonzorgcentrum De Aa

Locatie Woonzorgcentrum De Aa
Opleiding HBO
Aantal uren 36 uur
Salaris (bruto) € 3292.02 - 4886.73

Ben jij van nature een betrokken locatiemanager die graag meedenkt, meebouwt en naast de waan van de dag juist oog heeft voor de langere termijn? Dan ligt er als Locatiemanager voor locatie De Aa (Breukelen) bij Zorggroep De Vechtstreek een mooie, brede functie op jou te wachten.


De werving en eerste selectie wordt gedaan door Curegie.

Sollicitaties kunnen gemaild worden naar djajadiningrat@curegie.nl

Wil je meer weten?

Anette Djajadiningrat - Consultant Curegie
06 52 373 996

Functie omschrijving

Als locatiemanager vervul je een belangrijke, verbindende rol in de samenwerking binnen en tussen de teams van jouw locatie, om met elkaar bij te dragen aan ‘een plezierige dag’ voor onze bewoners en cliënten. De teams waar jij leiding aan geeft betreft een mooie mix tussen PG, somatiek, en facilitair.

Je doet dit alles binnen een omgeving die volop in ontwikkeling is. We staan met elkaar de komende jaren voor een stevige opgave zoals o.a. voldoende vakbekwaam personeel, persoonsgerichte zorg, toepassing van zorgtechnologie, en een transformatie richting huizen van de wijk. Jij draagt hier graag jouw steentje aan bij.

Locatie de Aa: bevindt zich in het gezondheidscentrum in Breukelen en daardoor in een levendige omgeving met onder andere ons eigen restaurant waar ook de mensen uit de buurt een kopje koffie komen drinken. Ook de ondersteunende diensten zijn hier gevestigd dus je kunt met gemak even binnenwandelen bij de collega’s van Financiën, Zorgbemiddeling en HR.

In het kort
 • Je stuurt jouw teams (circa 110 medewerkers) op een motiverende en coachende wijze aan en zorgt voor onderlinge verbinding en samenwerking.
 • Het informele, laagdrempelige karakter van onze organisatie draag je ook uit in jouw manier van leidinggeven.
 • Je draagt bij aan een professionele en betrokken manier van de dagelijkse omgang met bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s.
 • Je draagt zorg voor een efficiënte inzet van mensen en middelen binnen je eigen locatie/teams.
 • Naast het leidinggeven, neem je ook deel aan diverse projecten die samenhangen met onze ambities. In afstemming met de andere teamleiders wordt er gekeken welke projecten het beste bij wie passen.
 • Je hebt een zelfstandige functie, maar je werkt ook nauw samen met de twee teamleiders van de andere locaties en je wordt zorginhoudelijk ondersteund door de kwaliteitsverpleegkundige. Je rapporteert aan de manager Zorg en wordt gefaciliteerd en geadviseerd vanuit de diverse ondersteunende diensten.
Ben jij dit?
 • Je bent enthousiast en ontwikkelings- en oplossingsgericht en hebt ruime leidinggevende ervaring en een afgeronde relevante (post-)HBO opleiding op zak.
 • Kwaliteit van zorg is voor jou belangrijk en je weet dit ook steeds op de agenda te krijgen en te houden.
 • Zelfstandig werken is geen probleem en voortgangsbewaking en prioriteitenstelling vindt naar jouw eigen inzicht plaats.
 • Je bent in staat medewerkers, mantelzorgers en vrijwilligers met elkaar te verbinden.
 • Met jouw coachende manier van leidinggeven weet jij perfect de balans te bewaken tussen het bieden van ondersteuning en tegelijkertijd verantwoordelijkheden laten waar zij thuishoren.
Dan bieden wij jou:
 • Een kleinschalige, informele organisatie waar je jouw managementkwaliteiten in de breedte toe kunt passen.
 • Een jaarcontract (FT, 36 uur p/w), met uitzicht op vast dienstverband.
 • Het salaris bedraagt maximaal €4.886,73 bruto per maand (conform FWG 60 CAO VVT), op basis van een fulltime contract en afhankelijk van ervaring)
 • Een goede pensioenvoorziening en een aantrekkelijke Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden met o.a.: een fietsregeling en Digiregeling. En een aantrekkelijke WIA- aanvullingsverzekering.