fbpx

Verzorgende IG - EVV-er voor 1 tot 5 bewoners

Locatie De Merenhoef
Opleiding MBO niv. 3
Aantal uren 16 - 32 uur
Salaris (bruto) € 2391 - 3417

Op zoek naar uitdaging als verzorgende IG? Als EVV-er coördineer je de zorg rondom een aantal bewoners en bouw je mee aan het geven van extra aandacht voor welzijn en samenzijn op de afdeling.

Wil je meer weten?

Léonie Kolbeek
Direct contact

Functie omschrijving

Als verzorgende IG met EVV taken onderhoudt je het contact met o.a. de familie van de bewoners. Je bent zogezegd de ‘eerste verantwoordelijke’ (EVV) van een aantal bewoners. Dit houdt in dat je betrokken bent in het zorgproces, nauw samenwerkt met paramedici en verantwoordelijk bent voor de zorgplannen en input levert voor de multidisciplinaire overleggen. Afhankelijk van het aantal uren dat je werkt ben je EVV-er van 1 tot maximaal 5 bewoners. Onze bewoners dementeren of hebben een somatische zorgvraag. Waar het kan laten we hen zelf de regie houden en sluiten we onze diensten aan bij hun wensen en behoeften.

Wat je doet als verzorgende IG:
• Samen met collega’s biedt je de alledaagse zorg. Je houdt de geestelijke en lichamelijke situatie van de bewoners goed in de gaten en signaleert veranderingen.
• Je werkt nauw samen met je collega’s en kunt altijd een beroep doen op de coördinerend verpleegkundige. Daarnaast werk je samen met andere disciplines.
• Je werkt in een onregelmatig rooster.

Ben jij dit?
  • Jij weet van aanpakken en vindt het belangrijk dat er goede en kwalitatieve zorg geleverd wordt.
  • Jij bent een betrokken collega die beschikt over goede communicatie vaardigheden.
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding mbo 3 verzorgende IG of je bent leerling verpleegkundige en je zit in het tweede leerjaar of hoger.
Dan bieden wij jou:
  • Groei voorop: bij ons hoeft jouw ontwikkeling niet stil te staan. Wil je naast je werk nog een opleiding volgen tot verpleegkundige? Dat kan!
  • Postieve werksfeer: een goede teamdynamiek, ruimte voor overleg, feedback en samenwerking op een respectvolle manier.
  • Werkzekerheid: we bieden je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband wanneer gebleken is dat jij helemaal bij onze organisatie en manier van werken past. Wat betreft je rooster: Wij werken met een programma waarin je zelf een wensrooster kunt aangeven. Samen met het team draag je zorg voor de invulling van het gerealiseerde rooster.
  • Salaris: Arbeidsvoorwaarden kan je vinden in de CAO VVT, schaal is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring. Je hebt bij onregelmatige werktijden recht op een toeslag, vergoeding voor jaarlijkse inschrijving kwaliteitsregister V&V, eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantietoeslag van 8%, pensioenopname Zorg & Welzijn.
  • Van A naar B: welk vervoersmiddel je ook kiest, bij ons krijg je altijd een reiskostenvergoeding (kilometervergoeding, NS Business Card, fietsplan)
Missie van De Merenhoef

Verpleeghuis Merenhoef is gevestigd in Maarssen. Merenhoef heeft zeven verschillende woonafdelingen (psychogeriatrie en somatiek) die in totaal plek bieden aan 78 bewoners. Samen zetten wij ons dagelijks met enthousiasme in om onze bewoners persoonsgerichte zorg en een fijne woonomgeving te bieden waarbij de eigen regie van de bewoner centraal staat. Ook beschikken wij over een eigen brasserie waar bewoners hun maaltijden kunnen nuttigen maar ook publiek van buitenaf welkom is voor een kopje koffie of wekelijkse activiteiten.

Interesse?

Goed om te weten: Na je sollicitatie ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Wij bekijken je sollicitatie en binnen twee weken hoor je van ons meer. Als onderdeel van deze sollicitatieprocedure moet je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen op onze kosten.