fbpx

Verzorgende IG met vervolg opleidingskansen – Merenhoef

Locatie De Merenhoef
Opleiding MBO niv. 3
Aantal uren 16 - 32 uur
Salaris (bruto) € 2391 - 3417

Op zoek naar een uitdaging binnen de zorg? Bij Locatie Merenhoef nodigen we je uit om je zelfstandigheid in te zetten en verantwoordelijkheid te dragen voor de zorg van onze bewoners. Merenhoef is een plek waar waardevolle ontmoetingen plaatsvinden tussen bewoners, medewerkers en de omgeving. We streven ernaar om het leven van onze bewoners betekenis te geven en dagen je uit om bij te dragen aan het creëren van kleurrijke dagen.
Als verzorgende IG bij wijkteam Merenhoef maak je elke dag impact in het leven van ouderen.

Wil je meer weten?

Léonie Kolbeek
Direct contact

Functie omschrijving

Als verzorgende IG ben jij echt van betekenis voor onze bewoners! Wat ons werk zo bijzonder maakt, is dat we er samen voor willen zorgen dat onze bewoners zich echt thuis voelen. Onze bewoners hebben te maken met dementie en/of een somatische zorgvraag. Waar mogelijk streven we ernaar hen de regie over hun eigen leven te laten behouden en stemmen we onze diensten af op hun wensen en behoeften.

In het kort
 • Opleidingsmogelijkheden op de PG afdeling. Bij ons staat jouw groei centraal. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We bieden mogelijkheden voor opleidingen, waaronder de GVP opleiding.
 • Samen met collega's bied je dagelijkse zorg. Je houdt de geestelijke en lichamelijke situatie van de bewoners nauwlettend in de gaten en signaleert veranderingen.
 • Je wordt EVV'er van een aantal bewoners. Dit houdt in dat je betrokken bent bij het zorgproces, verantwoordelijk bent voor de zorgplannen en input levert voor multidisciplinaire overleggen. Daarnaast onderhoud je contact met familie van de bewoners. Je werkt nauw samen met je collega’s van andere disciplines.
 • Wat betreft je rooster: wij werken met een programma waarin je zelf een wensrooster kunt aangeven. Samen met het team draag je zorg voor de invulling van het gerealiseerde rooster.
Ben jij dit?
 • Je weet van aanpakken en vindt het belangrijk dat er goede en kwalitatieve zorg wordt geleverd.
 • Je bent een betrokken collega die beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je beschikt over een afgeronde opleiding mbo verzorgende IG niveau 3.
Dan bieden wij jou:

Woonzorgcentrum Merenhoef is gevestigd in Maarssen. Merenhoef heeft zeven verschillende woonafdelingen (psychogeriatrie en somatiek) die in totaal plek bieden aan 78 bewoners. Samen zetten wij ons dagelijks met enthousiasme in om onze bewoners persoonsgerichte zorg en een fijne woonomgeving te bieden waarbij de eigen regie van de bewoner centraal staat. Ook beschikken wij over een eigen brasserie waar bewoners hun maaltijden kunnen nuttigen maar ook publiek van buitenaf welkom is voor een kopje koffie of wekelijkse activiteiten. Het is nu nog onderdeel van het Leger des Heils, maar met Zorggroep de Vechtstreek vinden gesprekken plaats om deze locatie op termijn onderdeel uit te laten maken van Zorggroep De Vechtstreek. Daarnaast passen de zorgvisies van Merenhoef en Zorggroep De Vechtstreek goed bij elkaar: kleinschalig, dichtbij en met respect voor ieder mens. Om de overgang straks mogelijk te maken zoeken we voor Merenhoef nieuwe collega’s. Doe jij mee? Help samen met ons deze droom waar te maken!

 • Groeikansen: bij ons staat jouw ontwikkeling centraal. Wil je naast je werk nog een opleiding volgen? Dat kan!
 • Positieve werksfeer: een goede teamdynamiek, ruimte voor overleg, feedback en samenwerking op een respectvolle manier.
 • Werkzekerheid: we bieden een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband wanneer gebleken is dat jij helemaal bij onze organisatie en manier van werken past.
 • Van A naar B: welk vervoersmiddel je ook kiest, bij ons krijg je altijd een reiskostenvergoeding.
 • Salaris: arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.
Interesse?

Na je sollicitatie ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Wij bekijken je reactie en je hoort zo snel mogelijk van ons. Als onderdeel van deze sollicitatieprocedure mag je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen op onze kosten.