fbpx

Verzorgende IG - Nachtdiensten Verpleeghuis

Locatie De Merenhoef
Opleiding MBO niv. 3
Aantal uren 24 - 32 uur
Salaris (bruto) € 2391 - 3471

Als verzorgende IG ben je het lichtpuntje in de nacht voor onze bewoners. Door jouw inzet komen de soms bange of verdrietige bewoners de nacht hoopvol door. Daar zijn ze je dankbaar voor.

Wil je meer weten?

Léonie Kolbeek
06 500 348 24 Direct contact

Functie omschrijving

Niet alle bewoners vinden de nacht even fijn. Soms zijn ze angstig, verdrietig of hebben ze pijn. Je bent degene die hen geruststelt, troost en helpt. Juist in de nacht is er alle tijd en aandacht voor bewoners. Samen met je collega houden jullie een oogje in het zeil. Als alle bewoners slapen, help je onder andere met: huishoudelijke klusjes op de afdeling, zoals materiaal wegbrengen en opruimen.

Ben jij dit?

Wij vinden het belangrijk dat je bij ons de ruimte en veiligheid voelt om jezelf te zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent. Naast nachtdiensten vragen we je om af en toe een dag-of avonddienst te draaien, zodat je onze bewoners beter leert kennen. Voor deze vacature zoeken we iemand met een diploma verzorgende IG niveau 3 of 4.

Dan bieden wij jou:

Merenhoef is een fijn en warm huis waarin we met liefde voor de bewoners zorgen. Binnen je team mag je jezelf zijn en is er ruimte voor feedback, overleg en samenwerking op een respectvolle manier. Elke maand is er een teamvergadering waarin je als team kunt overleggen hoe het gaat en wat er anders kan. Zo leer je elkaar steeds beter kennen. Daarnaast werken we met een programma waarin je zelf een wensrooster kunt aangeven. Samen met het team draag je zorg voor de invulling van het gerealiseerde rooster.

  • salaris tussen de €2391 en €3471
  • jaarcontract met uitzicht op vast contract
  • onregelmatigheidstoeslag
  • reiskostenvergoeding (kilometervergoeding, Ov-kaart of fietsplan)
  • eindejaarsuitkering van 8,3%
  • vakantietoeslag van 8%
  • pensioenopbouw Zorg & Welzijn
  • doorgroeimogelijkheden. Wij bieden kansen om te groeien. Wil je naast je werk nog een opleiding volgen? Dat kan!

Interesse?

We heten je van harte welkom en zien je sollicitatie graag tegemoet. Na je sollicitatie ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Wij bekijken je sollicitatie en binnen twee weken hoor je meer van ons. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure mag je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen op onze kosten.