fbpx

Verzorgende IG woonzorg – Nachtdiensten

Locatie De Merenhoef
Opleiding MBO niv. 3
Aantal uren 12 - 24 uur
Salaris (bruto) € 2391 - 3417

Als verzorgende IG speel je een essentiële rol in het bieden van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan bewoners in de nacht.

Wil je meer weten?

Léonie Kolbeek
Direct contact

Functie omschrijving

Tijdens de nachten op een kleinschalige woonafdeling binnen verpleeghuis Merenhoef geef jij zorg en aandacht aan bewoners met dementie en een somatische zorgvraag. Niet alle bewoners vinden de nacht even fijn. Soms zijn ze bang, verdrietig of hebben ze pijn. Als Verzorgende IG help jij hen de nacht door. Jij geniet van dat bijzondere contact!

Wat je doet als verzorgende IG:
• Als verzorgende IG houd je de geestelijke en lichamelijke situatie van de bewoners goed in de gaten en signaleer je veranderingen.
• In de nacht heb je veel vrijheid en werk je zelfstandig binnen een klein team. Samen zorgen jullie ervoor dat de nachten zorgeloos verlopen.
• Je werkt in een onregelmatig rooster van: 22:45 – 07:15 uur met af en toe een avonddienst van 14:45 – 23:00 uur.

Ben jij dit?
  • Jij weet van aanpakken en vindt het belangrijk dat er goede en kwalitatieve zorg geleverd wordt.
  • Jij bent een betrokken collega die beschikt over goede communicatie vaardigheden.
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding mbo 3 verzorgende IG of je bent leerling verpleegkundige en je zit in het tweede leerjaar of hoger
Dan bieden wij jou:
  • Groei voorop: bij ons hoeft jouw ontwikkeling niet stil te staan. bij ons hoeft jouw ontwikkeling niet stil te staan. Wij bieden je graag kansen om te groeien.
  • Positieve werksfeer: een goede teamdynamiek, ruimte voor overleg, feedback en samenwerking op een respectvolle manier.
  • Werkzekerheid: we bieden je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband wanneer gebleken is dat jij helemaal bij onze organisatie en manier van werken past. Wat betreft je rooster: Wij werken met een programma waarin je zelf een wensrooster kunt aangeven. Samen met het team draag je zorg voor de invulling van het gerealiseerde rooster.
  • Salaris: Arbeidsvoorwaarden kan je vinden in de CAO VVT, schaal is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring. Je hebt bij onregelmatige werktijden recht op een toeslag, vergoeding voor jaarlijkse inschrijving kwaliteitsregister V&V, eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantietoeslag van 8%, pensioenopname Zorg & Welzijn.
  • Van A naar B: welk vervoersmiddel je ook kiest, bij ons krijg je altijd een reiskostenvergoeding (kilometervergoeding, NS Business Card, fietsplan)
Missie van De Merenhoef

Verpleeghuis Merenhoef is gevestigd in Maarssen. Merenhoef heeft zeven verschillende woonafdelingen (psychogeriatrie en somatiek) die in totaal plek bieden aan 78 bewoners. Samen zetten wij ons dagelijks met enthousiasme in om onze bewoners persoonsgerichte zorg en een fijne woonomgeving te bieden waarbij de eigen regie van de bewoner centraal staat. Ook beschikken wij over een eigen brasserie waar bewoners hun maaltijden kunnen nuttigen maar ook publiek van buitenaf welkom is voor een kopje koffie of wekelijkse activiteiten.

Interesse?

Goed om te weten: Na je sollicitatie ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Wij bekijken je sollicitatie en binnen twee weken hoor je van ons meer. Als onderdeel van deze sollicitatieprocedure mag je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen op onze kosten.