fbpx

Verzorgende IG / EVV - Verpleeghuis PG

Locatie De Merenhoef
Opleiding MBO niv. 3
Aantal uren 24 - 36 uur
Salaris (bruto) € 2391 - 3417

Op zoek naar uitdaging binnen de zorg? Als verzorgende IG doen wij een beroep op je zelfstandigheid en dagen we je uit verantwoordelijkheid te dragen over de zorg van onze bewoners.

Wil je meer weten?

Léonie Kolbeek
06 500 348 24 Direct contact

Functie omschrijving

Als verzorgende IG ben jij echt van betekenis voor de bewoners! Wat het werk bijzonder maakt is dat we er samen voor willen zorgen dat onze bewoners zich thuis voelen. Onze bewoners hebben dementie en/of een somatische zorgvraag. Waar het kan laten we hen zelf de regie houden en sluiten we onze diensten aan bij hun wensen en behoeften.

In het kort
 • Samen met collega’s biedt je de alle daagse zorg. Je houdt de geestelijke en lichamelijke situatie van de bewoners goed in de gaten en signaleert veranderingen.
 • Je wordt evv’er van een aantal bewoners. Dit houdt in dat je betrokken bent in het zorgproces, verantwoordelijk bent voor de zorgplannen en input levert voor de multidisciplinaire overleggen. Daarnaast onderhoudt je het contact met familie van de bewoners.
 • Je werkt nauw samen met je collega’s en kunt altijd een beroep doen op de coördinerend verpleegkundige. Daarnaast werk je samen met andere disciplines.
 • Wat betreft je rooster: Wij werken met een programma waarin je zelf een wensrooster kunt aangeven. Samen met het team draag je zorg voor de invulling van het gerealiseerde rooster. Je draait omloopdiensten en je werkt in een onregelmatig rooster.
Ben jij dit?
 • Jij weet van aanpakken en vindt het belangrijk dat er goede en kwalitatieve zorg geleverd wordt.
 • Jij bent een betrokken collega die beschikt over goede communicatie vaardigheden.
 • Je beschikt over een afgeronde opleiding mbo verzorgende IG niveau 3.
Dan bieden wij jou:

Woonzorgcentrum Merenhoef is gevestigd in Maarssen. Merenhoef heeft zeven verschillende woonafdelingen (psychogeriatrie en somatiek) die in totaal plek bieden aan 78 bewoners. Samen zetten wij ons dagelijks met enthousiasme in om onze bewoners persoonsgerichte zorg en een fijne woonomgeving te bieden waarbij de eigen regie van de bewoner centraal staat. Ook beschikken wij over een eigen brasserie waar bewoners hun maaltijden kunnen nuttigen maar ook publiek van buitenaf welkom is voor een kopje koffie of wekelijkse activiteiten.

 • Groei voorop: bij ons hoeft jouw ontwikkeling niet stil te staan. Wil je naast je werk nog een opleiding volgen? Dat kan!
 • Positieve werksfeer: een goede teamdynamiek, ruimte voor overleg, feedback en samenwerking op een respectvolle manier.
 • Werkzekerheid: we bieden je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband wanneer gebleken is dat jij helemaal bij onze organisatie en manier van werken past.
 • Van A naar B: welk vervoersmiddel je ook kiest, bij ons krijg je altijd een reiskostenvergoeding (kilometervergoeding, NS Business Card, fietsplan).
 • Salaris: arbeidsvoorwaarden kan je vinden in de CAO VVT, schaal is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring. Je hebt bij onregelmatige werktijden recht op een toeslag, vergoeding voor jaarlijkse inschrijving kwaliteitsregister V&V, eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantietoeslag van 8%, pensioenopname Zorg & Welzijn.

Interesse?

Goed om te weten:
• Na je sollicitatie ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Wij bekijken je sollicitatie en binnen twee weken hoor je meer van ons.
• Als onderdeel van deze sollicitatieprocedure mag je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen op onze kosten.