fbpx

Zo werken wij

Als medewerker van Zorggroep De Vechtstreek ben je onmisbaar. Want zonder goede medewerkers geen goede zorg. Of je nu cliënten verzorgt of de administratie – samen maken we de beste zorg.

Zorggroep De Vechtstreek vervult een centrale rol in het leven van kwetsbare en zorgbehoevende ouderen in de gemeente Stichtse Vecht. Bij ons vinden ze een breed aanbod van wonen, welzijn en zorg, zodat ze zo zelfstandig mogelijk een zinvol leven kunnen leiden.

Ons doel is zijn kwaliteit van leven verbeteren. Die kwaliteit bieden wij door altijd de cliënt centraal te stellen, bij alles wat we doen. Want wie kan de kwaliteit van onze zorg beter beoordelen dan de cliënt zelf?

Vaste zorgteams

Bij Zorggroep De Vechtstreek werken we in vaste zorgteams. Rondom en dicht bij de cliënt. Zo maken wij het verschil. Als zorgmedewerker krijg je bij ons alle ruimte om je werk zelfstandig en zo goed mogelijk in te vullen. De teamleiders en facilitaire teams zijn er om jullie daarbij te ondersteunen. We vertrouwen op jouw deskundigheid!

Zorggroep De Vechtstreek is vanaf 26 november 2019 gecertificeerd met het ISO 9001 keurmerk (aan de hand van de CIIO Maatstaf 2016)

"Samen bezorgen we onze cliënten een fijne oude dag. Daar worden we blij van"

Afdeling HR
Heb je een vraag?